Craiova a închis taraba! Oltenii au refuzat 3 milioane de euro pentru un jucător

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 12 iulie 2018, ora 19:32,
baluta-portar-mitrita
baluta-portar-mitrita

Craiova a făcut 6 milioane de euro în această vară și îi ajunge. Echipa din Bănie și-a permis să refuze o ofertă de 3 milioane de euro pentru unul dintre cei mai importanți jucători rămași. 

După ce i-a vândut pe Băluță, Gustavo și Screciu, Craiova a închis taraba! Chiar și pentru arabii de la Al-Hilal veniți cu 3 milioane de euro în pungă să-l ia pe Mitriță. Conducerea echipei din Bănie a refuzat categoric oferta pentru mijlocașul care a înscris 5 goluri în 14 meciuri.

CITEȘTE și EXCLUSIV | CFR, „amenințată” înaintea Supercupei: „Vrem să ne obișnuim cu trofeele!”

Din câte ştiu, Craiova a respins oferta şi a respins orice negociere pentru Mitriţă. Planul lor a fost doar Băluţă în acest an, pentru că i-au promis jucătorului că o să plece dacă îşi face treaba. Şi a făcut-o foarte bine. 

Probabil, până la urmă, dacă va apărea o sumă, 7-8-10 milioane de euro, evident nu îl pot opri pe jucător. Dar eu cred în acest moment că cei de la Craiova nu vor mai vinde, din contră, poate vor mai cumpăra jucători.

Mitriță ar merita să plece, dar cred că la forma la care este în acest moment, ar trebui să mai joace în România. Sunt sigur că va fi în lotul naţionalei, chiar dacă nu va juca meci de meci. Atunci eu cred că se poate transfera la o echipă bună din Europa„, a declarat Mirel Rădoi la TV Telekom Sport.

mitrițăbăluțău craiovagustavoofertascreciumirel rădoitransfertaraba