Craiova anunță transferuri înainte de finalul perioadei de ‘mercato’: „Avem niște ținte!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 07 februarie 2021, ora 09:23,
u craiova
u craiova

Oltenii au obținut aseară o nouă victorie în campionat, după succesul în fața lui Dinamo de pe teren propriu, scor 1-0!

Craiova a bifat un nou succes în Liga 1, al doilea consecutiv cu Dragoș Bon pe banca tehnică, iar începând de luni echipa va trece sub comanda noului antrenor grec, Marinos Ouzounidis. Tehnicianul elen a asistat aseară din tribună la jocul contra lui Dinamo și va debuta pe banca „juveților” în confruntarea cu FC Botoșani din Cupa României, programată joia viitoare.

Președintele clubului, Sorin Cârțu, a vorbit despre situația formației pe care o reprezintă și a mărturisit că la Craiova se mai așteaptă transferuri. „Sorinaccio” nu a vrut să le dezvăluie identitatea fotbaliștilor, dar nici nu a negat o eventuală mutare a fostului fotbalist de la Dinamo, Juan Camara. Ulterior, oficialul oltenilor a vorbit și despre cum va arăta noul staff tehnic condus de Marinos Ouzounidis.

Nu știu ce poate să se mai întâmple, mai sunt trei, patru zile. Noi mai avem niște ținte și mai așteptăm niște fotbaliști destul de buni, care ne pot ajuta. Și de la noi, din liga noastră, sau care au jucat în liga noastră. Dar problema e tot acolo, să vedem cum se rezolvă cu cluburile.

Citește și Nistor, prima reacție după victoria cu Dinamo: ”Am glezna cât capul!”

Nu știu dacă despre Camara…E un jucător interesant, noi ne-am exprimat așa.. Poate să fie un interes despre el, deocamdată e al lui Dinamo, chiar dacă el și-a depus memoriu sau vrea să plece.

Sunt multe puncte de pus în joc, sunt multe de jucat. În meciurile pe care le mai avem, suntem favoriți, dar trebuie să le materializăm și în teren. Marinos vine cu un antrenor secund, Dragos Bon rămâne. El și Benga. Nu știu nimic despre Corneliu Papură. Doar domnul Rotaru poate spune!”, a declarat Sorin Cârțu, potrivit Digi Sport.

CSU Craiova ocupă în acest moment locul 3 în Liga 1, cu 43 de puncte acumulate după cele 22 de jocuri disputate în actualul sezon. Pentru olteni urmează confruntarea cu FC Botoșani, din optimile de finală ale Cupei României, programată pe 11 februarie, de la ora 20:30.

Citește și Oltenii intră în era Ouzounidis! Dragoș Bon: ”Sper că ne putem bate la titlu!”

realitateadeclaratiisorin cartuliga 1u craiova