Craiova confirmă discuțiile cu Juan Camara! Ce se întâmplă cu fostul jucător al lui Dinamo

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 07 februarie 2021, ora 12:43,
Ștefan Baiaram
Ștefan Baiaram

Oltenii nu concep să rateze anul acesta câștigarea campionatului, iar pentru asta vor să se întărească semnificativ în ultimele zile ale perioadei de transferuri!

După ce au reușit să lege două victorii consecutive în Liga 1, „juveții” l-au numit acum în funcția de antrenor principal pe grecul, Marinos Ouzounidis, și speră ca la finalul acestui sezon să poată ridica trofeul de campioană deasupra capului.

Directorul executiv al celor de la CSU Craiova, Marcel Popescu, a confirmat negocierile formației din Bănie cu Juan Camara, fostul mijlocaș al celor de la Dinamo, plecat în urmă cu puțin timp din cauza problemelor financiare ale clubului. Oficialul „alb-albaștrilor” a mărturisit că fotbalistul și-a dat acordul în privința transferului, doar că singurul obstacol din acest moment îl reprezintă acceptul „câinilor”.

Negocierile lui Juan Camara cu Craiova sunt ok, acordul jucătorului există, există și acordul clubului proprietar. Rămâne o problema mai micuța, dar obligatorie, acceptul lui Dinamo. Sper să rezolvăm în timp util, avem nevoie de acordul lui Dinamo pentru a fi totul în plină legalitate!”, a spus Marcel Popescu, potrivit PRO X.

Camara are un CV impresionant, spaniolul formându-se la Academia Villareal, iar mai apoi a trecut pe la echipa secundă a Barcelonei, pentru care a reuşit 12 goluri şi 8 assisturi în 61 de apariţii. Ibericul a strâns şi 30 de minute în 2 meciuri pentru echipa mare a Barcelonei, în sezonul 2015-2016, cu Bayer Leverkusen în Champions League şi cu Valencia în Cupa Spaniei.

După ce a plecat de la Barcelona, Camara a mai trecut pe la formații precum Reus Deportiu, Girona, Miedz Legnica şi Jagiellonia Bialystok.

600.000 de euro este cota de transfer a mijlocașului spaniol, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Citește și Craiova anunță transferuri înainte de finalul perioadei de ‘mercato’: “Avem niște ținte!”

liga 1realitateadinamotransfer craiovadeclaratiiJuan Camaramarcel popescu