Cristi Balaj a dat cărțile pe față! Ce spune despre posibilitatea ca CFR să intre în insolvență

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 25 noiembrie 2021, ora 13:25,
Cristi Balaj
Cristi Balaj

Președintele campioanei României a vorbit din nou despre situația financiară a clubului, după apariția zvonurilor că „feroviarii” își pregătesc intrarea în insolvență!

Cu gândul la cucerirea campionatului și la o participare în cupele europene în fiecare sezon, ardelenii pare că au neglijat partea financiară. Deși au încasat mai mulți bani de-a lungul anilor, ca urmare a câștigării titlurilor de campioană, dar și a participării în Europa, oficialii clujeni au adunat datorii importante către foștii angajați, precum Edi Iordănescu sau Marius Șumudică.

Cu toate acestea, Cristi Balaj dezminte orice fel de informație cu privire la intrarea în insolvență și dezvăluie că ardelenii beneficiază în continuare de contracte mari de sponsorizare. Totodată, fostul mare arbitru a ținut să îi atace pe cei din fosta conducere, pe care îi consideră responsabili de speculațiile apărute în ultimul timp.

„Nu poți să pregătești un club de insolvență. Cu sponsori serioși care au contracte foarte mari, nu are logică un asemenea subiect. Să jucăm în competițile europene și să pierdem sponsorii… eu știu de unde vine acest subiect. Am încercat să fiu elegant și civilizat la adresa foștilor oameni din club, dar să te folosești de anumiți jurnaliști… nu dau nume, sper să nu fiu nevoit să vin să dau nume, aș aduce acelei persoane un mare deserviciu”, a declarat Cristi Balaj la ProX.

Citește și VIDEO | DAN PETRESCU VISEAZĂ LA PRIMA VICTORIE DIN CONFERENCE LEAGUE: „SUNTEM ÎNTR-O PERIOADĂ BUNĂ ACUM”

insolventa cfrbalajrealitateadeclaratiicfr clujliga 1