Cristi Borcea, amintiri fabuloase cu Cornel Dinu: ,,Mai am momente de rătăcire! M-a luat să-mi arate Fontana di Trevi, ce ştiam eu?”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 19 aprilie 2021, ora 18:48,
Cristi Borcea
Cristi Borcea

Cristi Borcea este unul dinte conducătorii fotbalului românesc care se pot mândri cu faptul că au fost la Dinamo când echipa performa.

Ieşit din fotbal, Borcea şi-a adus aminte de perioada în care a venit la Dinamo şi a fost luat sub aripă de către legenda Cornel Dinu.

Acesta a povestit câteva momente senzaţionale petrecute în compania fostului mare fotbalist din Ştefan cel Mare. Borcea a dezvăluit şi ce funcţie a ocupat prima dată în cadrul clubului.

,,Am venit prima dată ca director de marketing, mă luase ‘nea Cornel Dinu. E diferenţă mare între mine şi ‘nea Cornel Dinu. Eu mai am momente de rătăcire când mai citesc o carte-două, ‘nea Cornel e constant.

Când am fost prima dată cu ‘nea Cornel, în ’95, în cantonament cu Dinamo, mă întreabă ‘nea Cornel: «Câţi bani ai la tine?». Eu i-am zis că 20.000 de dolari. (n.r. Umblai cu cash-ul la tine?) Numai cu cash-ul. Dacă am fost gestionar de butelii, cu ce să umblu?
«Dă-mi 15.000 încoace» și m-a luat şi m-a înjurat, «ţăran», dar s-a dus şi mi-a luat costume, ciorapi, pardesie. Eram îmbracat sport…

‘Nea Cornel m-a luat să-mi arate Fontana di Trevi, ce ştiam eu atunci? La Roma mi-a explicat toată istoria, pe jos, îmi curgea sânge din picioare. 4-5 ore noaptea…”, a povestit Cristi Borcea, pentru Prima Tv.

Citeşte şi Cristi Borcea știe de unde veni salvarea lui Dinamo: “Clubul e ţinut la aparate de suporteri!”

marketingdinamocristi borcearealitateacornel dinu