Cristi Borcea, anunț despre implicarea sa la Dinamo: „Putem să dăm 500, 600 de mii ușor pe an, sau mai mult!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 30 mai 2023, ora 16:10,
CRISTI BORCEA
CRISTI BORCEA

Dinamo a impresionat lumea fotbalului românesc după ce a reușit un 6-1 contra FC Argeș în manșa tur a barajului de promovare în Liga 1.

Cristi Borcea, fostul acționar al „Câinilor”, a fost prezent la meci. Se pare că fostul patron al echipei pare interesat să ajute clubul. Iată ce a spus despre implicarea sa.

„Putem să dăm 500, 600 de mii ușor pe an, sau mai mult!”

„Patrick, dacă va dori să fie acționar, foarte bine. Ca sponsor, familia mea va fi sigur, putem să dăm 500, 600 de mii ușor pe an, sau mai mult. Am mulți prieteni care au vrut să ia Dinamo de câteva ori”, a mărturisit Cristi Borcea, pentru Fanatik.

„Nu vedeți câtă mizerie, câte cuvinte rele se aruncă!”

„Eu m-am întâlnit și cu Țiriac, dar el mereu îmi spunea: „Domnul Borcea, suntem milițieni amândoi, eu nu mă pricep la sportul dumneavoastră, tu nu te pricepi la al meu”. Am vorbit de atâtea ori, dar nu vrea să se implice și poate e mai bine. Nu vedeți câtă mizerie, câte cuvinte rele se aruncă. Și de mine s-a zis că am îngropat Dinamo sau mai știu e ce. Păi dacă Varga lasă echipa acum, duupă ce a luat 5 campionate, dacă nașul (Gigi Becali – n.red), dacă Rotaru, care sunt pe pierdere, lasă acum echipele, înseamnă că le-au nenorocit? Sau patronul de la Sepsi? A luat 2 Cupe ale României, nu a mai putut mai mult. Și nașul e pe pierdere, știți că eu vorbesc informat. Este cel puțin pe 10 milioane acum pe minus”, a mai spus Borcea, pentru sursa citată.

cristi borceadinamo