Cristi Chivu, gata să înceapă o nouă provocare! Unde poate antrena fostul căpitan al naționalei

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 12 iunie 2021, ora 19:31,
chivu
chivu

Fostul căpitan al echipei naționale a României, Cristi Chivu, antrenează în acest moment la grupa U18 a celor de la Inter Milano!

Cristi Chivu (40 de ani) a primit licența UEFA Pro, după ce a absolvit cursurile școlii de antrenori de la Coverciano. Acum, fostul lider al primei reprezentative a „tricolorilor” se află în Italia, acolo unde pregătește lotul U18 al celor de la Inter, însă în următoarele zile poate face un pas important în noua carieră de tehnician.

Potrivit publicației Gazzetta Dello Sport, Chivu este favorit în acest moment să preia echipa Primavera a „nerrazzurilor”, după ce oficialii Interului au decis să renunțe la Armando Madonna, cel care se afla pe banca echipei secunde de trei sezoane.

 

„Chivu e favorit. Numele cel mai acreditat pentru saltul pe care îl dorește Inter este cel al lui Cristi Chivu, 40 de ani, legendă a clubului și în prezent antrenor al echipei Under 18. Românul a ajuns la Milano în 2007 și este unul dintre eroii tripletei din 2010. Până la retragerea din 2014, a strâns 169 de meciuri în tricoul nerazzurro, timp de șapte sezoane”, au titrat cei de la La Gazzetta dello Sport.

 

Cristi Chivu a început să antreneze la Inter în 2018, iar prima echipă pe care a primit-o a fost cea U14. După doar un sezon, românul a fost avansat la formația U17. Din vara anului 2020, fostul apărător a preluat-o pe Inter U18, formație cu care a reușit performanța de a se califica în Final Four-ul competiției interne.

 

Citește și CRISTI CHIVU, TOT MAI APROAPE DE O REVENIRE ÎN FOTBALUL ROMÂNESC: „NU ESTE EXCLUS!”

realitateachivugazzetta dello sportantrenor chivuinter