Cristi Manea s-a despărțit de CFR Cluj! Anunțul clubului

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 11 iunie 2024, ora 18:30,
Cristian Manea
Cristian Manea

Cristi Manea s-a despărțit de CFR Cluj, după ce i-a expirat contractul. Clubul i-a propus prelungirea înțelegerii, însă jucătorul a refuzat.

Marți, 11 iunie, CFR Cluj a postat un mesaj pe rețele sociale prin care a oficializat despărțirea de Cristi Manea și i-a transmis un mesaj internaționalului român.

”Mulțumim pentru tot, Cristi Manea!  Clubul CFR 1907 Cluj anunță încheierea colaborării cu Cristian Manea după ce contractul său a ajuns la final.

Venit în Gruia în vara anului 2017, Cristi a demonstrat, încă din prima zi, că e un adevărat profesionist! Cu 230 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul echipei noastre, Manea se află în TOP 10 jucători ca număr de apariții din istoria clubului. În cei aproape șapte ani petrecuți alături de noi, Cristi a marcat 10 goluri și a semnat 12 pase decisive, obținând cinci titluri de campion două Supercupe cu CFR Cluj.

Cristi, îți suntem recunoscători pentru tot ce ai realizat alături de echipa noastră, pentru momentele și rezultatele de excepție, și îți dorim multă baftă în carieră”, au scris cei de la CFR Cluj pe rețelele sociale.

cfr clujcristi manea