Cristi Pulhac nu crede în libertatea promisă de Becali la FCSB: „După aceea, se întoarce la Toni Petrea!”-Ce a spus fostul dinamovist despre Nicolae Dică!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 10 august 2022, ora 10:43,
Dică-Becali
Dică-Becali

FCSB a fost preluată în această vară de către Nicolae Dică, după ce Toni Petrea și-a prezentat demisia în urma eșecului cu Rapid (0-2). „Roș-albaștrii” s-au calificat în turul 3 preliminar din Conference League, dar încă se chinuie în campionat, acolo unde nu au nicio victorie după 4 etape scurse din noul sezon.

Cristi Pulhac, fostul dinamovist, a vorbit despre Gigi Becali și Nicolae Dică. Mai exact, acesta consideră că patronul FCSB-ului îl poate înlocui destul de repede pe actualul tehnician cu unul dintre predecesorii săi.

„Îl știm pe Gigi, el tace 3, 4, 5 etape și stai cu frica aia!”

„Dică e de-ai casei. Am observat că Gigi se învârte pe la aceiași antrenori. După aceea, se întoarce la Toni Petrea. Pe Dică l-am văzut transformat, așa, nu neapărat în bine. E crispat. Îl văd și la interviuri, îl văd și la conferințele de presă, simte presiunea aia pe el.

Se vede că echipa nu e în cea mai bună formă și atunci îți provoacă starea aia. Îl știm pe Gigi, el tace 3, 4, 5 etape și stai cu frica aia că te-ai putea despărți rapid cum s-a întâmplat și la Craiova acum.

Chiar dacă pleci de la FCSB, nu mai sunt situațiile alea în care a doua zi te sună încă 3, 4, 5 echipe din Liga 1 tot la fel de bune, poate, ca Vaslui, ca Timișoara”, a declarat Cristi Pulhac, conform celor de la Pro Sport.

De când a revenit la FCSB, Nicolae Dică a înregistrat 2 victorii (în Conference League) și 2 remize (în campionat).

fcsbCristi Pulhacgigi becalinicolae dică