Cristian Săpunaru a vorbit cu Adrian Mutu după plecarea tehnicianului de la CFR Cluj: „Am discutat cu el și nu era prea fericit!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 05 aprilie 2024, ora 17:30,
Cristian Săpunaru și Adrian Mutu au fost colegi la naționala României între 2008 și 2013
Cristian Săpunaru și Adrian Mutu au fost colegi la naționala României între 2008 și 2013

Rapid va primi sâmbătă seară vizita celor de la CFR Cluj. Cristian Săpunaru a fost prezent la conferința de presă premergătoare partidei din Giulești.

Căpitanul formației bucureștene a comentat subiectul legat de plecarea lui Adrian Mutu de la CFR. Fundașul central a dezvăluit că l-a sunat pe tehnician.

„Am discutat cu el și nu era prea fericit!”

„Nu este treaba noastră să comentăm ce s-a întâmplat acolo, dar cred că Adi nu a plecat prea fericit de acolo. Am discutat cu el și nu era prea fericit.

Un derby contra CFR-ului, un meci greu chiar dacă trec prin momente grele și ei, sperăm să-l câștigăm să bucurăm și noi fanii că în aceste 2 meciuri mai mult i-am supărat decât i-am făcut fericiți.

Trebuie să câștigăm, jucăm acasă în fața propriilor fani. Nu cred că am făcut meciuri urâte din punct de vedere fotbalistic. Cred că numai blackout-ul ăla de la Craiova a fost ceva de nedescris, dar în rest… cu Farul aici am avut o grămadă de ocazii și nu am știut să le fructificăm. Acum trebuie să ștergem totul cu buretele și să o luăm de la capăt. Nu are rost să stăm cu capul în pământ. Toți colegii mei sunt motivați să câștigăm acest meci și o vom demonstra mâine pe teren”, a declarat Cristi Săpunaru, în cadrul unei conferințe de presă.

cristian săpunaruadrian mutu