Cristiano Bergodi a spus care este obiectivul lui Sepsi în acest sezon! De ce se teme antrenorul italian

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat duminică, 04 decembrie 2022, ora 11:30,
Cristiano Bergodi
Cristiano Bergodi

Sepsi se află pe locul 7 în Superligă, cu 29p, la unul distanță de ocupanta ultimului loc care trimite în play-off, Petrolul.

Avem un obiectiv important, locul 6”, a dezvăluit Cristiano Bergodi

Echipa antrenată de de italianul Cristiano Bergodi a revenit în forță după pauza cauzată de amicalele naționalei (cu Slovenia și Republica Moldova) și de debutul Campionatului Mondial. Sepsi a învins UTA, în deplasare, cu 4-1, în primul meci al etapei a 19-a.

Bergodi a anunțat că obiectivul echipei lui este intrarea în play-off. „Mie-mi place acest stil și încercăm să jucăm ofensiv, dar să avem și un anumit echilibru. Mi se pare că nu avem doar unul dintre cele mai bune atacuri, dar avem și o apărare bună.

Mă bucur și chiar dacă am fost fundaș, îmi place să jucăm pe atac, bine, cu trasee, cu ocazii, pentru că fotbalul e frumos așa și pentru suporteri. În aceste momente mi se pare că Sepsi este o echipă pozitivă, bună.

Sepsi arată bine pe teren și repet, e un spectacol și nu-mi place să fie mult pragmatism. Normal că trebuie să ai și o fază ofensivă bună, întotdeauna încercăm să antrenăm toate aspectele.

În continuare avem un obiectiv important și se poate atinge, dar nu e așa ușor, pentru că sunt echipe foarte bune. Locul 6 eu zic, pentru că primele locuri sunt deja un pic departe. Va fi o luptă aprinsă pentru ultimul loc”, a spus tehnicianul la Sport Total FM.

Ultimele 3 meciuri le avem cu CFR, Farul și FCSB”, este supărarea lui Cristiano Bergodi

Problema pentru Sepsi este că va avea un final de sezon infernal, urmând să întâlnească în ultimele trei etape Farul Constanța, CFR Cluj și FCSB. În plus, gruparea din Sfântu Gheorghe are șanse reale să continue și în Cupa României, fiind liderul Grupei A, cu 6p, iar o remiză cu FC Voluntari o trimite înb sferturi.

„Ultimele 3 meciuri le avem cu CFR, Farul și FCSB, foarte puternice. Nu e ușor cu acest final de sezon dar acum încercăm să câștigăm cât mai multe puncte. Campionatul e lung, vine și perioada de mercato, fiecare echipă poate să deviă mai puternică și atunci vom vedea.

Vorbeam cu băieții că trebuie să jucăm de plăcere și asta cred că arată pe teren, se vede că au o poftă de joc. Am un lot echilibrat, de calitate, îmi place, pentru că nu întotdeauna un antrenor reușește să facă echipa să joace bine, zic eu”, a încheiat tehnicianul.

superligacristiano bergodi