Cristiano Bergodi nu mai rezistă: „Nu înțeleg de ce oamenii de fotbal de aici vorbesc atât de urât. E incredibil ce s-a scris despre Rapid!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat sâmbătă, 19 august 2023, ora 19:29,
Cristiano Bergodi
Cristiano Bergodi

Rapid trece printr-o perioadă nefastă. Giuleștenii au avut parte de un start de sezon slab.

Antrenorul Cristiano Bergodi a vorbit la conferința de presă despre situația echipei sale. Iată ce a spus tehnicianul.

„Nu înțeleg de ce oamenii de fotbal de aici vorbesc atât de urât. E incredibil ce s-a scris despre Rapid!”

„Întotdeauna ies astfel de lucruri, se spune că vestiarul ar fi rupt… Mie nu mi se pare! Am fost tot timpul o persoană educată și nu am ce să spun mai mult. Junior Morais e un profesionist exemplar. E normal ca jucătorii care nu joacă să fie supărați.

Nu înțeleg de ce oamenii de fotbal de aici vorbesc atât de urât. E incredibil ce s-a scris despre Rapid! Vorbesc despre foști jucători, antrenori, analiști. Dar eu sunt focusat pe ce am de făcut și vreau să fac lucrurile cât mai bine. 

(…) Astfel de declarații pun presiune pe jucători. Pe mine nu mă sperie, am experiență, nu mi-e teamă și încerc să-i ajut pe elevii mei. Oricum, și ei trebuie să învețe să gestioneze lucrurile acestea. Ei trebuie să mă asculte pe mine. Sunt convins că avem un lot bun. Dar mi se pare prea mult ceea ce s-a vorbit! Cred că am un lot foarte mult și echilibrat!”, a spus Cristiano Bergodi, în cadrul unei conferințe de presă.

cristiano bergodirapid