Cristiano Ronaldo își pune fanii în gardă: „Se va ști adevărul peste câteva săptămâni, când voi da un interviu”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 17 august 2022, ora 11:16,
Contractul lui Cristiano Ronaldo cu Manchester United expără în 2023, iar atacantul este nemulțumit că șansele de a juca în acest sezon în Champions League sunt tot mai mici
Contractul lui Cristiano Ronaldo cu Manchester United expără în 2023, iar atacantul este nemulțumit că șansele de a juca în acest sezon în Champions League sunt tot mai mici

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a anunțat că în câteva săptămâni va da un interviu în care va demonta toate zvonurile scrise despre el în ultimele săptămâni.

Presa spune doar minciuni. Doar 5 știri din 100 sunt adevărate”, spune Cristiano Ronaldo

Starul lui Manchester United, atacantul portughez Cristiano Ronaldo, și-a informat fanii că în viitorul foarte apropiat va acorda un interviu. În respectivul dialog cu jurnalistul, el va demonta toate minciunile scrise despre el în ultimele săptămâni.

Ronaldo are un început de sezon dezamăgitor, cu 107 minute jucate în meciurile cu Brighton și Brentford în Premier League, ambele pierdute (1-2 pe teren propriu și 0-4 în deplasare).

În ultimele săptămâni s-a scris că Ronaldo vrea să plece de la Manchester United, deoarece dorește să joace în Champions League. „Diavolii”, clasați pe locul 6 în sezonul precedent din Premier League, vor evolua în Europa League.

Se va ști adevărul când voi da un interviu, peste câteva săptămâni. Presa spune doar minciuni. Am o agendă și din 100 de știri pe care mi le-am notat în ultimele luni, doar cinci au fost corecte.

Imaginează-ți cum stau lucrurile”, a scris Cristiano Ronaldo într-un comentariu la o postare de pe un cont al fanilor săi de pe Instagram.

Cristiano Ronaldo a făcut orice pentru a-i determina pe oficialii lui MU să-l lase să plece

Pentru a forța mâna oficialilor lui Manchetser Unite ddă-l lase să plece, Cristiano Ronaldo și-a prelungit vacanța de vară cu trei săptămâni, invocând probleme personale. Ulterior, a refuzat să meargă în cantonamentul din Asia și Oceania, invocând lipsa condiției fizice.

Mai mult, chiar, Ronaldo s-a dus pe 26 iulie în cantonamentul echipei de la Carrington însoțit de impresarul Jorge Mendes. La câteva minute, la locul faptei a ajuns și fostul managerul al „diavolilor”, Sir Alex Fergusson.

Picătura care a umplut paharul a fost că la meciul amical cu echipa spaniolă Rayo Vallecano, Ronaldo a părăsit stadionul Old Trafford înainte de terminarea partidei.

În ultimele săptămâni s-a scris că mai multe cluburi (Bayern, Chelsea, PSG, Inter Milano și AC Milan) sunt interesate de serviciile lui, Manchester United fiind de acord să-l împrumute un sezon.

Presa nota că șansele cele mai mari pentru a-l aduce pe starul portughez le are Atletico Madrid, dar nu s-a întâmplat nimic în acest sens. Fanii lui Atletico au reacționat dur la diferitele meciuri amicale, iar antrenorul Diego Simeone a fost nevoit să declare că Ronaldo nu va ajunge la echipa pregătită de el.

După scandalul de la meciul cu Rayo Vallecano, antrenorul lui Manchester, olandezul Erik ten Hag, l-a criticat dur pe portughez, spunând că atitudinea lui este inaccepotabilă.

Între timp a revenit la sentimente mai bune, afirmâțnd că vrea să reconstruiacă echipa în jurul lui.

premier leaguemanchester unitedcristiano ronaldo