Cristina Neagu își acuză adversarele de blat: „Câștigătoarea se stabilește dinainte. Oribil, jenant, iar handbalul nu merge într-o direcţie bună”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat joi, 26 mai 2022, ora 21:59,
Cristina Neagu
Cristina Neagu

Căpitanul echipei feminine de handbal CSM Bucureşti şi al naţionalei, Cristina Neagu, a reacționat dur după victoria dificilă a campioanei en-titre în meciul din deplasare, cu HC Zalău, scor 26-24. Dacă CSM Bucureşti pierdea partida, Rapid Bucureşti câştiga titlul naţional, cu o etapă înainte de final.

”Cu noi vă daţi viaţa, cu alţii vă daţi.. la o parte. Şi n-ar fi asta o problemă, dacă totul ar fi fair-play. La Zalău, câştigătoarea se stabileşte dinainte. Norocul nostru că am reuşit să rezistăm, a câta oară , 7 contra 9. Oribil, jenant, iar handbalul nu merge într-o direcţie bună. Proud of us girls (Sunt mândră de voi, fetelor!)”, a scris Neagu pe Facebook.

Neagu a marcat zece goluri în meciul de la Zalău. Aceasta a dat de înțeles că Rapid a avut o misiune ușoară la Zalău. Rapid este lider după etapa a 25-a, penultima, cu 66 de puncte, în timp ce CSM Bucureşti o urmează în clasament, cu un punct mai puțin.

În ultima etapă, duminică, Rapid Bucureşti se va deplasa pe terenul echipei SCM Râmnicu Vâlcea, iar CSM Bucureşti va primi vizita echipei Minaur Baia Mare.

handbalcsm bucuresticristina neagu