Cristina Neagu, revoltată: „Ce echipă cu pretenţii nu îşi respectă jucătoarele?”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat joi, 19 noiembrie 2020, ora 21:30,
neagu

Cristina Neagu a răbufnit după meciul pierdut de CSM Bucureşti, 22-27 cu Rostov, în Grupa A din Liga Campionilor. Cea mai bună handbalistă a României a vorbit şi despre problema restanţelor salariale faţă de echipă.

Neagu nu a făcut o tragedie din înfrângerea suferită, mai ales că CSM Bucureşti are şanse să meargă mai departe în competiţie. Jucătoarea care a înscris 11 goluri în meciul cu Rostov a vorbit însă despre situaţia complicată de la echipă.

„S-a acumulat oboseală, nu știu dacă e vorba de scădere de formă. Am avut puține antrenamente în ultimele săptămâni. Mai sunt unele fete care au mici probleme de sănătate, am pierdut-o și pe Alexandrina Barbosa. Cred că, per total, echipa a făcut o figură frumoasă în Liga Campionilor. Am pierdut, dar suntem pe locul 2 în grupă și avem șanse reale de a merge în grupele principale ale competiției. Mai sunt meciuri de jucat și păstrăm șanse.

Mai e și problema restanțelor salariale. Abia azi am primit salariul din iulie. O echipă care are pretenții în Liga Campionilor trebuie să-și respecte jucătoarele și să plătească salariile la timp!”, a răbufnit Cristina Neagu.

Duminică, de la ora 15:00, CSM Bucureşti va întâlni ultima clasată în Grupa A, Bietigheim, în Sala Polivalentă din Capitală.

liga campionilorrestante salarialecristina neagurostovcsm bucuresti
Becali palme

Gigi Becali a transferat un nou atacant la FCSB! Fotbalistul vine din Liga 1

Soccer : Uefa Champions League 2020  2021 : Atalanta 0-5 Liverpool

Care va fi primul meci arbitrat de Ovidiu Hațegan, la EURO 2020