Criticat din toate părțile, Tătărușanu este încurajat de Răducioiu: „Îi spun forza Ciprian!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 28 octombrie 2020, ora 10:47,
tatarusanu

Florin Răducioiu (50 de ani), fostul atacant al lui AC Milan și al echipei naționale, a sărit în apărarea lui Ciprian Tătărușanu (34 de ani), portarul român al rosso-nerrilor, care a încasat trei goluri în meciul cu AS Roma, scor 3-3.

Răducioiu este de părere că Ciprian Tătărușanu a fost criticat pe nedrept în presa din Italia și spune că românul este mai bun decât Antonio Donnarumma, al treilea portar al milanezilor.

„Îmi pare foarte rău de Tătăruşanu pentru acest debut de la Milan destul de dificil, destul de slabă evoluţia lui mai ales la primul gol e adevărat a greşit… se mai întâmplă.

Am citit, într-adevăr presa italiană l-a criticat foarte mult pe nedrept după părerea mea. Eu cred că i se va da şansa în continuare să apere pentru că este mult mai bun decât fratele lui Donnarumma, Antonio dacă nu greşesc. Sunt convins că Tătăruşanu are capacitatea de a-şi reveni şi de a apăra mult mai bine decât a făcut-o la meciul cu Roma. Sunt alături de el pentru că este un român, este un jucător de-al nostru. Se poate greşi şi eu am greşit la foarte multe goluri. El are mari calităţi şi eu am mare încredere în el. Este portarul echipei naţionale şi îl încurajez şi îi spun forza Ciprian”, a spus Florin Răducioiu, la Telekom Sport.

Citește și Mircea Rednic și-a luat vacanță: „Nu semnez cu nimeni până în decembrie”

raducioiuTătărușanuac milan
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”