CS U Craiova, de partea FCSB-ului: ,,Nu dăm niciun jucător la echipa olimpică”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 16 iunie 2021, ora 21:50,
CSU Craiova
CSU Craiova

CS U Craiova de pregăteşte de un nou sezon, unde va debuta şi în Conference League, noua competiţie organizată de către cei de la UEFA.

În noul sezon european, CS U Craiova va disputa primul meci acasa, fără suporteri, contra câştigîtoarei duelului din primul tur preliminar la Conference League, disputat între Laci (Albania) şi FK Podgorica (Muntenegru).

 

Pentru că urmează un nou sezon cu multe meciuri, dar şi pentru că nu se ştiu toate deciziile asupra noului sezon din Liga 1, Mihai Rotaru, patronul echipei, se dă de partea FCSB-ului şi spune că nu va lăsa niciun jucător la Jocurile Olimpice.

 

 

,,Nu ne-au spus care e Regula U21 pentru sezonul viitor, nu știm cum ne pregătim strategia. Nu putem avea una clară. Prin urmare, noi nu dăm niciun jucător la echipa olimpică, vor fi toți fotbaliștii în lot.”, a declarat Mihai Rotaru, pentru Digisport.

 

Nicușor Bancu, Alexandru Cicâldău, Alexandru Cîmpanu și Ștefan Baiaram sunt jucătorii de pe lista lui Mirel Rădoi pentru meciurile din Japonia.

 

România se află în Grupa B la Jocurile Olimpice, unde se va duela cu Noua Zeelandă, Coreea de Sud și Honduras.

 

 

Citeşte şi MAREA DORINȚĂ A UNUI FOST FOTBALIST DIN BĂNIE: „ÎMI DORESC O SINGURĂ ECHIPĂ, CARE SĂ DOMINE FOTBALUL ROMÂNESC!”

cs u craiovamihai rotaruliga 1conference leagueJocurile Olimpicerealitatea