CSA Steaua a mai renunțat la un jucător! Cine a părăsit trupa lui Daniel Oprița!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 07 februarie 2023, ora 16:07,
CSA Steaua
CSA Steaua

CSA Steaua a renunțat la al 2-lea jucător în această iarnă. „Militarii” l-au cedat pe Cristian Blaga în Liga 3.

Mai exact, Blaga este un tânăr portar de doar 18 ani adus în vară, dar care nu a bifat niciun minut pentru bucureșteni. Acesta a fost cedat la Corvinul Hunedoara.

CSA Steaua a renunțat la Cristian Blaga!

Mutarea tânărului portar în vârstă de 18 ani de la CSA Steaua s-a oficializat în aceste zile, după ce a venit şi acordul din partea grupării bucureştene. Blaga a apărat deja poarta Corvinului, în cele două meciuri amicale disputate până acum, cu Viitorul Târgu Jiu şi Politehnica.

Originar din Satu Mare, goalkeeper-ul născut în 2004 vine la Hunedoara de la liderul ligii secunde, CSA Steaua. Blaga este un produs al celor de la Primavera Satu Mare, de la care a făcut apoi pasul spre UTA, club la care a bifat și un titlu de vicecampion la nivel la Under 17. De asemenea, înainte de a trece la gruparea roș-albastră el a îmbrăcat și tricoul celor de la Crișul Chișineu Criș, în Liga a treia.

Transferul portarului în vârstă de 18 ani vine după ce Ștefan Deak și-a exprimat dorința de a nu mai continua în poarta Corvinului – prilej cu care îi mulțumim pentru aportul adus între buturi.

Vă reamintim, Cristian Blaga este al patrulea jucător sosit în această iarnă la echipa noastră, după Alexandru Curtean, Elton da Silva și Denis Blickling – cel din urmă, de asemenea, junior”, au transmis cei de la Corvinul Hunedoara pe site-ul oficial.

csa steauaCristian Blaga