VIDEO | CSM București a spart gheața! Victorie cu Team Esbjerg în Liga Campionilor

Articol de Dragoș Vasile - Publicat sâmbătă, 06 februarie 2021, ora 20:39,
csm bucuresti
csm bucuresti

CSM București a spart gheața în Liga Campionilor, după 4 meciuri consecutive fără victorie.

CSM București s-a impus pe teren propriu, 28-26, în fața danezelor de la Team Esbjerg, în cea mai tare competiție intercluburi de pe continent.

După două săptămâni în care meciurile le-au fost amânate din cauza cazurilor de Coronavirus din loturile adversarelor, „tigroaicele” au revenit în Liga Campionilor cu o prestație bună contra celor de la Team Esbjerg.

Fetele pregătite de Adi Vasile au început în forță, exacte în atac și sigure în apărare, portărița Jelena Grubisic având un procentaj foarte bun în prima repriză, 47% dintre șuturi apărate.

Căpitanul Cristina Neagu a marcat de patru ori până la pauză, astfel că pe parcursul reprizei „tigroaicele” au avut și avans de șapte goluri. La cabine au intrat cu plus 5.

Vezi și VIDEO | Adi Vasile, pentru prima dată față în fața cu “tricolorele”: “Trebuie să muncim pentru visul nostru!”

CSM s-a relaxat în startul părții a doua, iar danezele au redus din diferență, reușind chiar să egaleze la 19.

„Tigroaicele” au revenit în joc și au avut, până la final, avans de 1 sau 2 goluri, însă și-au făcut singure meciul greu în repriza a doua.

Cea mai bună marcatoare a bucureștencelor a fost Cristina Neagu, autoare a șapte goluri, urmată de pivotul Crina Pintea, cu șase reușite. Portarul Jelena Grubisic a terminat jocul cu 17 parade și un procentaj de 40% de șuturi apărate.

 

Citește și COVID-19 lovește handbalul! Partida Sporting Lisabona-Dinamo București a fost amânată

liga campionilorteam esbjergcsm bucurestirealitatea