”Cu ce a contribuit Gigi Becali la câștigarea campionatului?” Răspunsul categoric al lui Elias Charalambous

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 23 aprilie 2024, ora 15:56,
Elias Charalambous
Elias Charalambous

FCSB a remizat cu Rapid, scor 2-2, și este tot mai aproape să câștige titlul, după nouă ani de pauză. ”Roș-albaștrii” vor disputa meciul cu Sepsi OSK, miercuri, de la ora 21:45.

Antrenorul Elias Charalambous a fost întrebat în cadrul conferinței premergătoare partidei cum a contribuit Gigi Becali în lupta pentru titlul, iar răspunsul tehnicianul a fost unul categoric.

Cipriotul a dezvăluit că Becali le-a oferit jucătorilor și staff-ului tehnic cele mai bune condiții posibile.

”Gigi Becali a contribuit cu tot ce aveam nevoie. Este patronul clubului, nu a spus niciodată nu dacă i-am cerut ceva. Ne-a oferit totul, câteodată chiar mai mult decât ne-am fi așteptat.

Suntem foarte fericiți că avem o astfel de persoană în fotbal, în clubul nostru. Din punctul meu de vedere, nu îmi pasă (n.r. despre primele pentru câștigarea campionatului).

Pentru jucători, poate să dea cât vrea, dar din punctul meu de vedere, banii nu sunt un obiectiv, obiectivul meu este să câștig campionatul, banii sunt pe locul doi.

Am încercat să le explic și jucătorilor. Când te retragi, banii sunt doar o parte, dar trofeele sunt cele mai frumoase amintiri. Nu cred că se gândește cineva la bani în aceste momente”, a spus Elias Charalambous la conferința de presă.

fcsbgigi becaliElias Charalambous