Cum a descris Ilie Dumitrescu meciul Real Madrid – City: ”Cu Real niciodată nu poți să spui că meciul s-a terminat!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat miercuri, 10 aprilie 2024, ora 07:10,
Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Marți s-au jucat primele două meciuri din turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, marcându-se 10 goluri.

Cea mai interesantă partidă s-a jucat la Madrid, între Real, cea mai titrată echipă din competiție (de 14 ori) și deținătoarea trofeului, Manchester City.

Oaspeții au deschis scorul 2, prin Bernando Silva, dar Real a întors rezultatul în câteva zeci de secunde, după autogolul lui Ruien Dias (12) și reușita lui Rodrygo (14).

În partea secundă, „cetățenii” au punctat prin Phil Foden și Josko Gvardiol în minutele, 66 și 71, dar ultimul cuvânt l-a avut Valverde (79), care a egalat cu un șut senzațional, la colțul lung.

După meci, Ilie Dumitrescu a analizat partida care a avut loc în capitala Spaniei.

”Un meci senzațional. Au alternat momentele bune de joc. Real a început ezitant, a luat un gol ușor. Apoi am văzut reacția, și-au intrat în joc Rodrygo și Vini Junior.
În partea a doua, am văzut-o pe City, care își impune strategia indiferent de adversar. Realul a acceptat jocul ăsta, s-a retras și a mizat pe contraatacuri, dar e greu dacă nu ai în linia de mijloc jucători care să facă pressing de întâmpinare.

Cu Real niciodată nu poți să spui că meciul s-a terminat sau că ești învingător.

Cel mai frumos gol a fost al lui Valverde, spectaculos, execuție rară, gol rar”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Euro Fotbal.

real madridmanchester cityilie dumitrescu