Cum a reacționat Laszlo Balint după demiterea de la Universitatea Craiova! Ce a postat tehnicianul în mediul online!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 09 august 2022, ora 21:31,
Laszlo Balint
Laszlo Balint

Universitatea Craiova l-a numit oficial antrenor pe Mirel Rădoi după despărțirea de Laszlo Balint. Fostul selecționer al României va pregăti echipa din Bănie timp de 2 ani.

Se pare că tehnicianul în vârstă de 43 de ani a avut o reacție în mediul online. Iată ce postare sugestivă a utilizat Laszlo Balint.

Cum a reacționat Laszlo Balint în mediul online!

„Dacă eșuezi, să nu renunți niciodată, pentru că «eșec» înseamnă «primul pas în învățare». Sfârșitul nu e sfârșit. De fapt, «sfârșit» înseamnă «efortul nu moare niciodată». Dacă primești un «nu» ca răspuns, amintește-ți că «nu» înseamnă «următoarea oportunitate»”, este citatul pe publicat de Laszlo Balint, pe contul său de Instagram.

Cum a comentat Mirel Rădoi numirea sa pe banca Craiovei!

„Trebuie să recunosc că sunt puțin emoționat. Mă bucur sa fiu aici, din punctul meu de vedere este un eveniment. Nici nu o sa auziți cuvinte mărețe de la mine, pentru că am venit să muncesc, să rezolvăm problemele de aici. Dacă n-ar fi probleme, n-aș fi ajuns aici, trebuie să fim sinceri.

Aș vrea să-i mulțumesc lui Laszlo Balint și staff-ului sau. Vom lua lucrurile bune și vom încerca să schimbăm ce n-a mers bine. Nu putem să promitem ceva ce nu avem în mana. Cel mai important test este meciul de joi.

Da, este un vis îndeplinit. Voiam ca la un moment dat să ajung la unele cluburi la care am jucat sau am vrut sa joc”, a declarat Mirel Rădoi în cadrul unei conferințe de presă.

laszlo balint