Cum comentează MM Stoica insultele la adresa lui Dan Petrescu: ”Pe Arena Naţională, unii îl înjurau pe Dan Petrescu. E legenda Stelei”

Articol de Mihai Popescu - Publicat joi, 02 februarie 2023, ora 21:02,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a vorbit despre injuriile adresate lui Dan Petrescu de către suporterii FCSB pe Arena Națională.

El a spus că soluția ar fi amenzile, și nu oprirea meciului.

”E mai grav afară cu ungurii din ţară decât atacuri la familie, jigniri… Ştii de unde pleacă totul? Există oameni care vin la stadion ca să înjure. Băi, jandarmii… Nu, că trebuie schimbată legea la început. Dacă tu mă înjuri pe stradă şi îţi demonstreză că m-ai înjurat pe stradă, plăteşti amendă.

De ce să nu se întâmple asta şi pe stadion? Atunci n-ar mai veni ăia, asupriţii de acasă, care nu au voie să facă nimeni acasă.

Are şi Dan Petrescu dreptate. Pe Arena Naţională, unii îl înjurau pe Dan Petrescu. Doar de asta veniseră. Le-am spus <<Băi, dar lăsaţi-l, mă, în pace. Totuşi, e legenda Stelei>>. <<Da? A cântat … Steaua, când au luat titlul>>. <<Da, mă, dar a fost o glumă>>. Ei ţin minte chestiile astea. Ok, nici ce a făcut Petrescu nu e în regulă. Poţi să faci chestiile astea, dar să nu ajungă în presă măcar, că îţi asumi chestiile astea.

Amendează, dar nu opri meciul. Banii se fac greu, iar amenzile sunt foarte mari. Uită-te la circulaţie ce amenzi sunt, ustură”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

dan petrescufcsbmihai stoica