Cum devine Edi Iordănescu mai bun pe zi ce trece: ,,Încerc să valorific acest lucru la maximum”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 11:23,
Edi Iordănescu/Sursa foto: Digisport
Edi Iordănescu/Sursa foto: Digisport

Edi Iordănescu a obţinut o victorie categorică în derby-ul României. FCSB a spulberat-o pe Dinamo, duminică seara, pe Naţional Arena, cu scorul de 6-0.

După meciul de poveste din weekend-ul trecut cu Dinamo, Edi Iordănescu a dezvăluit că vorbeşte foarte mult cu tatăl său, Anghel Iordănescu, cu care se sfătuieşte în materie de fotbal.

Totuşi, tehnicianul FCSB-ului mărturiseşte că nu poartă discuţii foarte profunde cu tatăl său despre echipa ,,roş-albastră”, întrucât acesta nu este lângă jucători să-i vadă cum se pregătesc.

,,Vorbesc constant cu tatăl meu. Îmi permit acest lux și încerc să valorific acest lucru la maximum. Este un om cu rezultate grele în spate și cu o experiență extraordinară. Orice discuție, orice frază, pot să ajute.

Nu intrăm în lucruri profunde, pentru că el nu este prezent zi de zi lângă jucători, așa că ne rezumăm la generalități. Am încercat să mă inspir de la orice antrenor. Nu există antrenor complet, total. Nu este o rușine să te inspiri.”, a declarat Edi Iordănescu, pentru AS.ro.

Citeşte şi FRATELE LUI EDI IORDĂNESCU A SEMNAT CU DINAMO: ,,ACUM NU MAI E CA PE VREMURI, CU STELIȘTII ȘI DINAMOVIȘTII”

anghel iordanescufcsbrealitatealiga 1sfaturiedi iordanescu