Cum este văzută venirea lui Alibec în Gruia: ”E o demonstrație de forță a CFR-ului!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 22:17,
Sumudica si Alibec
Sumudica si Alibec

Fostul atacant al Astrei Giurgiu și al FCSB-ului se va întoarce în Liga 1, după experiența din Turcia, de la Kayserispor!

Marius Șumudică a dat lovitura în această vară și a reușit să îl convingă pe fostul său elev, Denis Alibec, să vină la CFR Cluj. Deși tehnicianul în vârstă de 50 de ani declarase în urmă cu puțină vreme că sunt șanse minime ca fotbalistul să plece din Turcia, acum, atacantul va evolua sub formă de împrumut pentru un sezon la campioana României.

Fostul component al Generației de Aur, Ilie Dumitrescu, a vorbit despre repatrierea lui Alibec și consideră că este o adevărată demonstrație de forță ceea ce au făcut ardelenii. Dumitrescu consideră că atuul atacantului va fi Marius Șumudică, tehnicianul alături de care acesta a traversat cea mai bună perioadă a carierei.

E o demonstrație de forță a CFR-ului. Șumudică știe să lucreze cu el, știe unde să-l pună ca să dea cel mai bun randament. Intervine aici și arta antrenorului de a gestiona valorile, pentru că va o competiție pe post, că sunt acolo Omrani, Deac, Păun, Petrila, care a dat și gol, sunt mulți jucători pentru câteva posturi

Trebuie acoperită zona asta la fundașii centrali la CFR, unde echipa excela în trecut, cu Vinicius, cu Burcă. Acum, de la mijloc în sus, CFR este o echipă ofensivă, cu un alt stil. E un nou fotbal la CFR. , a spus Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport.

Alibec a fost împrumutat la CFR Cluj pentru un sezon, cu opțiune de achiziționare definitivă. Potrivit informațiilor GSP, ardelenii vor scoate din buzunar nu mai puțin de 20.000 de euro lunar pentru salariul favoritului lui Șumudică.

Citește și DRUM LIBER SPRE CFR CLUJ! DENIS ALIBEC CONFIRMĂ ȘI EL DESPĂRȚIREA DE KAYSERISPOR

cfr clujliga 1ilie dumitrescualibecsumudicadeclaratiirealitatea