Cum i-a trezit Șumudică pe jucătorii săi la pauză: „A trebuit să sparg două sticle”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 20 iulie 2021, ora 21:53,
Marius Șumudică
Marius Șumudică

Antrenorul CFR-ului a explicat cum i-a motivat pe fotbaliștii săi să revină în joc după ce adversarii au fost la conducere pe tabelă. 

Clujenii au ajuns la patru meciuri din cele cinci disputate în acest sezon în care au încasat măcar un gol.

„Foarte greu, un teren imposibil, nu puteai să degajezi o minge. Am avut vântul împotrivă se oprea mingea în aer, dar trebuie să ne concentrăm nu avem voie să primim gol în ultimul minut, al primei reprize. Nu mai există echipe mici ei cunoșteau terenul, a trebuit un șoc la pauză, să sparg două sticle și să intoarcem jocul pe care l-am controlat apoi si pânî la urmă ne-am impus”, au fost primele cuvinte ale lui Șumudică după fluierul final. 

La 0-1 suporterii campioanei României aveau în minte coșmarul din 2018, când luxemburghezii de la Dudelange le-au barat calea ardelenilor spre grupele Europa League. Cu o calificare săptămâna viitoare, trupa din Gruia va ajunge pentru al treilea sezon consecutiv în grupele cupelor europene.

„Importantă e victoria, am adus trei puncte României pentru coficientul de țară. Ne-am făcut viața ușoara pentru retur, suntem aproape calificați în Conference League, care anul asta este o rețetă financiară de succes pentru orice echipă din România. Va trebui să câștigăm și la Cluj, victoriile aduc victorii va trebui să facem ce ține de noi acolo, trebuie să ne recuperăm. Până atunci avem meci greu cu Clinceni, trebuie sa arătăm ok”, a mai spus antrenorul clujenilor. 

CITEȘTE ȘI –>> JUCĂTORII CFR-ULUI, PUȘI LA ZID DUPĂ PRESTAȚIA DIN GIBRALTAR: „ARATĂ CA O ECHIPĂ CARE-ȘI LUCREAZĂ ANTRENORUL!”

realitateachampions leaguesumudicacfr cluj