Cum l-a ajutat Gigi Becali pe Anghel Iordănescu în lupta cu COVID-19: „Mi-a trimis toate medicamentele posibile și imposibile!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 10 martie 2021, ora 10:40,
Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Latifundiarul din Pipera a mărturisit în mai multe rânduri că a fost salvarea mai multor persoane infectate cu COVID-19!

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a fost una dintre persoanele care s-au oferit încă de la începuturile pandemiei să ajute oamenii și să aducă în țară medicamentele necesare. Marius Șumudică, Dani Coman, Anamaria Prodan, Ionuț Luțu sunt doar câteva dintre numele care s-au vindecat de COVID-19 după “rețeta” latifundiarului din Pipera.

Acum, fostul mare selecționer al României, Anghel Iordănescu, a vorbit și el despre ajutorul venit din partea lui Gigi Becali în lupta cu acest virus. „Tata Puiu” a dezvăluit că patronul FCSB-ului s-a oferit imediat să îl ajute din toate punctele de vedere, acesta primind din partea omului de afaceri toate medicamentele necesare pentru vindecarea de coronavirus.

”Sincer, n-am mai vorbit de foarte mult timp cu Gigi, dar trebuie să fac o precizare. Am fost într-o situație dificilă cu acest COVID-19, iar Gigi Becali mi-a sărit imediat în ajutor din toate punctele de vedere. Mi-a trimis toate medicamentele posibile și imposibile, mi-a trimis și perfuzii. Cum, de altfel, a făcut-o cu aproape toți cei din lumea fotbalului care au suferit.

Nu știu ce se va întâmpla când peste câteva zile va fi derby-ul FCSB – CFR și sunt convins că voi fi la meci și probabil și el va fi la meci. E un joc important, cred că va veni”, a spus Anghel Iordănescu, potrivit Digi Sport.

Citește și Gigi Becali are probleme cu legea după ce a ajutat bolnavii de COVID-19! Ce riscă patronul FCSB-ului

Patronul „roș-albaștrilor” nu a stat degeaba în perioada în care a dispărut total din spațiul public și a făcut mai multe acte de caritate, printre care ajutorarea multor persoane cu medicamentele necesare în lupta cu COVID-19. Gigi Becali a adus în țară în urmă cu mai multe luni, Favipiravir, un tratament care luptă împotriva virusului.

„Vreau să aduc nişte medicamente pentru că oamenii nu ştiu. De exemplu, tu ai virusul, sau Doamne fereşte!, să nu ai. Ce medicament iei de la farmacie. Ştii? Ce? Să ne spună ministrul Sănătăţii: dacă ai simptome te duci şi iei de la farmacie cutare medicament.

Ei mor fiindcă stau fără niciun tratament două, trei săptămâni. Eu vreau să aduc medicamente din India, Favipiravirul, sau Arbidolul din Rusia. Eu cumpăr medicamentele, le pun în farmaciile din România fără adaos, ca să putem salva oamenii. Ei ştiu doar de paracetamol. Băi, nu trece cu paracetamol”, a mărturisit la acea vreme Gigi Becali, potrivit publicației Gândul.

Citește și Gigi Becali, ultimele declarații înainte de duelul cu CSA: „Jucăm pe stadionul făcut cu sângele şi sudoarea mea!”

realitateagigi becaliajutor gigi becalianghel iordanescuCovid-19declaratii