Secretul unei relații de succes între Dinu Todoran și Becali ”Nea Gigi, patroane, mergi pe mâna mea”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 05 iunie 2021, ora 08:24,
gigi becali dinu todoan
gigi becali dinu todoan

Dinu Todoran este noul antrenor de la FCSB, după ce Gigi Becali a fost refuzat pe rând de către Marius Şumudică şi Nicolae Dică.

Decizia de a-l pune antrenor pe Todoran la FCSB a surprins pe foarte multă lume din fotbalul românesc, având în vedere că acesta nu are prea mare experienţă în ceea ce ţine de antrenorat.

Recunoscut pentru implicarea excesivă pe care o are Gigi Becali la echipă, Florin Bratu și Ioan Andone au încredere că Dinu Todoran poate schimba acest lucru printr-o comunicare reușită între antrenor și finanțator. Pentru a-și întări convingerea, cei doi au făcut o comparație între Todoran și Reghecampf, cel care a venit de la Concordia Chiajna și a luat două campionate cu FCSB.

„Îți trebuie o comunicare foarte bună cu patronul. Vor fi meciuri în care poți să-i spui: <<Nea Gigi, patroane, meciul ăsta trebuie să facem asta. Ascultă-mă, mergi pe mâna mea>>. Dacă îți iese, o să te asculte iar. Este o realitate! Cei care au avut succes la FCSB, așa au lucrat!

Reghecampf a venit la FCSB de la Chiajna și a câștigat două campionate. Reghecampf și Olăroiu avea o relație bună cu Gigi Becali și îi explicau anumite lucruri. Dinu Todoran are inteligența necesară ca să aibă această comunicare bună și transparentă cu patronul. Eu unul așa cred”, a declarat Florin Bratu, conform Digi Sport.

„Gigi înțelege. În ultimul timp am tot vorbit cu Gigi, de când m-am mutat în Pipera. Poți să te înțelegi cu el, dar trebuie să ai răbdare”, a fost și părerea lui Ioan Andone, conform sursei menționate.

Înainte de a-l numi pe Todoran la FCSB, Gigi Becali nu s-a înţeles cu Şumudică din cauza staff-ului, iar cu Dică nu a avansat negocierile, întrucât tehnicianul este angrenat în proiectul de la echipa naţională.

CITEȘTE ȘI –>> Gigi Becali nu se ma ascunde! A anunțat cât îl va costa noul antrenor de la FCSB

dinu todorangigi becaliflorin braturealitateafcsb