Cum văd străinii progresele făcute de Simona Halep: „A fost o chestiune personală”

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 23 ianuarie 2021, ora 18:05,
halep

Jurnaliștii spanioli au analizat șansele pe care le au participantele la primul Grand Slam al anului. 

Iar când au ajuns la Simona Halep au notat un aspect care a cântărit decisiv în ascensiunea pe care a avut-o constănțeanca în ultimii ani și la statutul pe care îl are românca în acest moment.

Așa cum a mărturisit și Simona, dacă nu ar fi făcut operația de micșorare a sânilor, greutatea bustului ar fi avut un efect negativ asupra spatelui și implicit carierei ei.

Înainte de operație, ea nu putea juca cel mai bun tenis și nici nu voia să dea prea multe explicații de ce nu o poate face, ținând cont că era o chestiune personală”, au argumentat cei de la Radio Catalunya.

AFP PHOTO / Pierre Verdy

Spaniolii nu sunt singurii care au vorbit despre campioana de la Wimbledon din 2019. Italienii au atins și ei subiectul sensibil al operației care i-a adus Simonei notorietatea pe care o are acum. Peninsularii o așază pe sportiva de 29 de ani alături de alți mari campioni români precum Gheorghe Hagi, Nadia Comăneci și Ion Țiriac.

Numărul doi mondial a recurs la o operație de micșorare a bustului în 2009, atunci când avea 17 ani, din cauza problemelor pe care le avea la spate în timpul meciurilor.

Halep va începe anul 2021 cu turneul demonstrativ de la Adelaide iar apoi va participa la Australian Open, care va debuta pe 8 februarie.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Unui fotbalist i s-a interzis să joace în Liga I din cauza unei boli: „Numai românii mi-au interzis să joc”

 

ascensiuneHaleprealitateaoperatieaustralian open
Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”

lukaku

EURO 2020 | Lukaku, cu gândul la Eriksen! Gest special făcut după primul gol marcat