Cum vede Dumitru Dragomir intrarea în insolvenţă a lui Dinamo: ,,E singura modalitate de a îngropa clubul”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 29 iunie 2021, ora 15:32,
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Dinamo îşi continuă perioada dificilă prin care trece din momentul în care clubul a ajuns să fie preluat de spaniolul Pablo Cortacero în vara anului 2020.

Pentru a nu mai fi presaţi de numeroase datorii şi procese nesfârşite, cei de la Dinamo au cerut pentru a doua oară intrarea în insolvenţă. Astfel, clubul nu va mai avea drept de participare în cupele europene, în cazul unei calificări.

Dumitru Dragomir, fost preşedinte la LPF, a vorbit despre situaşia lui Dinamo. Acesta este de părere că insolvenţa va salva clubul în primă instanţă, urmând ca mai apoi să îl ,,îngroape”.

,,(n.r. Insolvența) Este singura modalitate de a îngropa definitiv Dinamo, dar salvatoare în prima etapă, pentru că este imposibil (n.r. fanii-acționari din DDB) să aibă banii la timp să plătească salariile fotbaliștilor și atunci intră în faliment și se distruge. Obligatoriu urmează traseul Rapidului.

Mă așteptam să intervină unul dintre primari, pentru că sunt legi acum care pot să ajute Dinamo. Dacă Primăria Sectorului 2, de exemplu, ajută măcar cu două milioane de euro, Dinamo poate să iasă din insolvență și să continue. Dar văd că nu se bagă niciun primar, având lege pentru așa ceva.

Primarilor le e frică de tot ce s-a întâmplat până acum că i-au băgat la pușcărie pe toți care au făcut ceva bun în România. Trebuie să intervină prim-ministrul sau cineva să le dea cale liberă. Altfel, nu au nicio șansă! O să mai strângă de la suporteri 4-5 luni, dar nu pot stânge milioane.”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Pro X.

Citeşte şi DINAMO A INTRAT ÎN INSOLVENȚĂ! DECIZIA TRIBUNALULUI BUCUREȘTI

realitateadinamoinsolventaliga 1dumitru dragomir