CUPA ROMÂNIEI | Thriller la Hunedoara! FCSB se califică cu mari emoții în optimi, după 120 de minute

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 22 septembrie 2021, ora 23:30,
FCSB, sursa- Profimedia Images
FCSB, sursa- Profimedia Images

Roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 5-3 pe terenul celor de la CS Hunedoara, echipă din eșalonul al treilea, în 16-imile Cupei României!

Golurile partidei au fost marcate de Ianis Stoica (min- 19 și 50), Răzvan Oaidă (min- 30), Alexandru Musi (min- 95) și Valentin Gheorghe (min- 96) pentru FCSB, în timp ce pentru Hunedoara a punctat Antonio Vlad (min- 58), Andrei Herghelegiu (min- 70) și Simon (min- 83).

În fața a 8.000 de spectatori, elevii lui Edi Iordănescu au obținut un rezultat total neașteptat în fața gazdelor. Cu jucători precum Constantin Budescu sau Darius Olaru încă din primul minut în teren, bucureștenii au intrat la pauză cu un avantaj liniștitor de 2-0.

Imediat după reluarea actului secund, Ianis Stoica a reușit dubla, însă hunedorenii au profitat de momentele de relaxare ale FCSB-ului și au restabilit egalitatea în minutele 58, 70 și 83, declanșând nebunia pe stadionul „Michael Klein”. Rezultatul final a fost decis însă după minutele de prelungire, atunci când „pariul” lui MM Stoica, Alexandru Musi, dar și nou-venitul Valentin Gheorghe au închis tabela de marcaj.

Pentru roș-albaștrii urmează duelul cu Academica Clinceni, programat sâmbătă, de la ora 21.00, în runda cu numărul 10 din Liga 1.

Echipele de start din partida CS Hunedoara – FCSB

CS Hunedoara: Lefter – Fl. Iacob, Garutti, An. Vlad, Trășcan – P. Simion, An. Bradu, Giura, L. Buș – Arnăutu, Hergheligiu
Rezerve: Denis Moldovan, A. Dumitru, R. Cristian, Lupușor, Bortaș, Da Motta, A. Mogoș, Jairo, Cobliș
Antrenor: Florin Maxim

FCSB: Straton – Haruț, Cristea, Miron, Radunovic – Șut, Oaidă, Olaru – Budescu, Dumiter, I. Stoica
Rezerve: A. Vlad, V. Crețu, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Perianu, Musi, A. Cordea
Antrenor: Edward Iordănescu

Citește și FOTO | CA ÎN VREMURILE BUNE! SUPORTERII HUNEDOAREI AU CREAT O ATMOSFERĂ DE POVESTE LA MECIUL CU FCSB

fcsbrealitateacupa romanieics hundoara