Curg ironile după ce Mihai Pintilii a fost desemnat antrenorul etapei: „Nu îi mai luați meritele lui Gigi Becali”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 07 februarie 2023, ora 15:50,
Mihai Pintilii
Mihai Pintilii

Liga Profesionistă de Fotbal l-a desemnat pe Mihai Pintilii cel mai bun antrenor al Etapei a 24-a, motiv pentru care a devenit ținta ironiilor.

Nu îi mai luați meritele lui Gigi Becali”, este una dintre ironiile la adresa LPF

Mihai Pintilii, care deține funcția de delegat la FCSB, se află în centrul unui scandal, din cauza faptului că se ocupă de pregătirea echipei, deși nu are licență PRO. Antrenorul principal din acte este Leonard Strizu, dar chiar și LPF a admis cum stau lucrurile, din moment ce l-a desemnat pe Pintilii antrenorul Etapei a 24-a.

Stafful roş-albaştrilor a pregătit excelent derby-ul cu CFR, iar rezultatul final a venit ca o răsplată”, a argumentat LPF, pe site-ul oficial, recompensa dată delegatului de la FCSB.

Iar pe pagina oficială de facebook a LPF au început să curgă ironiile. „Pintilii nu are nicio treabă! Becali e antrenorul etapei!”, a spus scris dintre utilizatori.

Cum să îl pui antrenorul etapei pe Pintilii? Parcă voiați să îl duceți la ghilotină mai devreme”, este părerea altuia.

Cum e Pintilii antrenorul etapei, când pe foaie el nu figurează ca antrenor? Asta e Superliga! Puneți-l pe Becali!”, recomandă un suporter.

Cum îl puneți pe Pintilii antrenorul etapei dacă el nu are licență? Puteți să îl puneți direcți pe Becali”, consideră altul.

Nu îi mai luați meritele lui Gigi”, „Poză cu Becali nu aveați?”, „În ciuda lui Burchel” sau „Ce e în sufletul lu’ Gigi când vede asta cu antrenorul”, sunt alte comentarii ironoce la adresa LPF.

Etapa a 24-amihai pintilii