Curg veștile bune pentru Andrei Rațiu! A devenit tătic a doua zi după calificarea la CE 2024

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat duminică, 19 noiembrie 2023, ora 20:27,
Andrei Rațiu
Andrei Rațiu

Naţionala de fotbal a României s-a calificat la EURO 2024, după ce a învins Israel cu 2-1 (1-1), pe Pancho Arena din Felcsut (Ungaria).

Iubita lui Andrei Rațiu a născut un băiețel a doua zi după calificarea României la CE 2024

România, care avea nevoie de un punct pentru a se califica, va fi pentru a şasea oară la turneul final continental, după ediţiile din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016.

Neînvinsă după nouă meciuri, România este liderul Grupei I, după ce Elveţia a remizat acasă cu Kosovo, 1-1.

România va juca marţi ultimul meci din grupă, pe Arena Naţională, contra Elveţiei, de la ora 21:45, și poate încheia grupa pe primul loc în cazul unei remize.

Fundașul dreapta Andrei Rațiu, considerat de specialiști cel mai bun de pe teren, a primit a doua zi după meci, o veste superbă.

Iubita internaționalului român, Irene Bort, a născut în această dimineață. Ea a publicat în secțiunea story de pe Instagram o fotografie cu un tricou al echipei naționale a României cu numărul 2, purtat de Andrei Rațiu, pe care scria „Papi”, tată, în limba spaniolă.

De asemenea, Irene a lăsat și un mesaj, „Nos vamos a la EURO 2024”, amintind că România s-a calificat la competițția de anul viitor, din Germania.

Pentru Andrei Rațiu calificarea la EURO 2024 va rămâne cu siguranță în sufletul acestuia. A doua zi, la prima oră a dimineții, Andrei a aflat că a devenit tătic. Iubita fundașului dreapta a adus pe lume o fetiță. Multă sănătate și împlinire!”, a transmis FRF, pe site-ul oficial.

Irene BortCampionatul European 2024andrei ratiu