Curtea de Apel a pronunțat soluția într-un litigiu privind mărcile Rapid! Ce se întâmplă cu echipa din Liga 1

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023, ora 18:39,
FC Rapid
FC Rapid

FC Rapid a anunțat că instanța a admis în totalitate apelul clubului privind mărcile „Rapid”, în litigiul cu AFC Rapid, asta însemnând că își poate păstra denumirea actuală.

Clubul patronat de Dan Șucu și Victor Angelescu rămâne cu numele de FC Rapid

Curtea de Apel București a decis că FC Rapid a câștigat toate mărcile scoase la licitație când falimentarul club Rapid a fost vândut. Curtea de Apel București a pronunțat astăzi soluția în primul dintre cele două litigii privind mărcile „Rapid”.

În acest prim dosar, FC Rapid 1923 a solicitat anularea mărcii verbale ‘Asociația Fotbal Club Rapid București’ (înregistrată în 2017), iar partea adversă a cerut instanței anularea mai multor mărci, constând în embleme folosite anterior de clubul nostru, UFC Rapid și Giuleștina.

Apelul FC Rapid 1923 a fost admis în totalitate, Curtea de Apel București anulând marca Asociația Fotbal Club Rapid București și păstrând valabilitatea celorlaltor mărci din portofoliul achiziționat de la societatea falimentară Rapid.

În cel de-al doilea dosar, privind înregistrarea mărcii, constând în sigla actuală a clubului nostru, soluția urmează a fi pronunțată în zilele următoare”, se arată într-un comunicat prezentat pe pagina de facebook.

Concret, clubul patronat de Dan Șucu și Victor Angelescu rămâne cu numele de FC Rapid.