Dan Petrescu a explicat victoria la limită cu FC Voluntari! Laude pentru echipa antrenată de Liviu Ciobotariu

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat luni, 30 ianuarie 2023, ora 22:56,
CFR Cluj
CFR Cluj

Echipa CFR Cluj a învins FC Voluntari, în deplasare, în Etapa a 23-a a Superligii, iar antrenorul Dan Petrescu i-a lăudat pe adversari.

Cei de la FC Voluntari au jucat foarte bine, agresivi, compacți, a recunoscut Dan Petrescu

Singurul gol al meciului a aparținut lui Cristian Paz, debutant la FC Voluntari, care în minutul 70 și-a trimis mingea în propria poartă. La finalul partidei, antrenorul oaspeților, Dan Petrescu, a recunoscut că elevilor lui le-a fost greu să ăși creeze ocazii de gol.

A fost un meci greu, mă așteptam să nu avem multe ocazii azi. N-am avut spații deloc, au jucat în 5-4-1 foarte bine, agresivi, compacți. Am schimbat la pauză în 4-4-2, m-am gândit că poate aducem centrări mai multe. I-am spus lui Deac să bată toate cornerele, toate loviturile și iată că am marcat din fază fixă.

E un adversar dificil, puține echipe vor câștiga aici, asta e clar. Îi felicit pe băieți, două victorii din două meciuri, nu le pot cere mai mult. E bine că ne-am întors pe primul loc, Farul a pus presiune pe noi”, a declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu vrea să-l titularizeze în poartă pe Răzvan Sava și cu FCSB

Tehnicianul s-a referit și la meciul din etapa următoare, pe teren propriu, cu FCSB. „Acum urmează un meci foarte greu, cu FCSB, apoi la Craiova, alt meci foarte greu. Sper să am toți jucătorii la dispoziție, să nu am accidentări, să revină și cei accidentați, Bîrlingea, Malica.

Ăsta a fost cel mai bun Voluntari pe care l-am văzut eu, au arătat foarte bine cei de la Voluntari. Astăzi am riscat, am jucat cu Sava în poartă, niciun antrenor din lume n-ar fi făcut asta. Dacă pierdeam, era vina mea, pentru că Scuffet era într-o formă extraordinară.

Mă bucură prestația lui Sava, chiar a dat siguranță. Nu se știe ce facem etapa viitoare, mai sunt cinci zile de antrenament.

E posibil să apere Sava și cu FCSB, depinde cum se vor antrena Petrila și Bîrligea, pentru că ei sunt principalii ‘underi’ de la noi”, a spus Dan Petrescu.

superligadan petrescuEtapa a 23-a