Dan Petrescu a fost fermecat de unul dintre elevii săi: „Îl văd ajungând mare! Potențialul lui e fantastic!”-Pe cine a lăudat „Bursucul”!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 12 august 2022, ora 09:36,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

CFR Cluj a învins-o aseară pe Șahtior Soligorsk cu 1-0 (1-0 la general) și s-a calificat în play-off-ul Conference League. Dan Petrescu a fost încântat de accederea echipei sale în runda următoare, perfomanță care aduce bani în conturile clubului.

De asemenea, „Bursucul” a ținut să remarce calitățile unui tânăr jucător aflat sub comanda sa. Dan Petrescu l-a lăudat pe tânărul atacant Emmanuel Yeboah, căruia îi prezice un viitor măreț.

„Pe mine m-a impresionat!”

„N-a jucat niciodată așa de bine ca astăzi. Am văzut calități în el. Mă gândeam că Traore era la fel, la început. Nu prea credea nimeni în el, cu excepția celor de aici (n.r. – se referă la conducerea lui CFR Cluj).

După aia, când l-am cumpărat eu la Kuban a trebuit să stau în genunchi la patron ca să dea patru milioanbe de euro pe el sau cinci, cât au dat. A zis că sunt nebun. Cum să dea patru milioane? Apoi, a luat 20 (n.r. – de milioane de euro)”, a declarat Dan Petrescu, după victoria cu Șahtior Soligorsk.

„Eu zic că și Yeboah face parte dion aceeași categorie, dar totul depinde el el. Dacă va fi serios, la vârsta lui, va putea ajunge departe.

Pe mine m-a impresionat, a făcut lucruri mai multe decât mă așteptam. Dacă nu va rămâne cu picioarele pe pământ nu va avea nicio șansă. Dar, este un jucător de bază pemntru noi.

Îl văd ajungând mare, dar nu vreau să și-i ia în cap. Potențialul lui e fantastic”, a mai afirmat Dan Petrescu.

dan petrescuEmmanuel Yeboahcfr cluj