Dan Petrescu cere întăriri! „Sunt trei posturi clare. Unii jucători au o vârstă, e greu să reziste”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 23 august 2020, ora 20:39,
Dan Petrescu

CFR Cluj a câștigat cu emoții meciul cu Academica Clinceni, scor 2-1, în prima etapă a Ligii 1, și se gândește la confruntarea cu Dinamo Zagreb din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Antrenorul campioanei României, Dan Petrescu, a transmis că are nevoie de jucători noi pentru a rezista în acest sezon complicat.

La Clinceni, Ionuț Costache a deschis scorul pentru CFR în minutul 15. În minutul 47, Academica a primit un penalty, iar Cebotaru a înscris.

Claudiu Petrila, introdus pe teren în minutul 69, a înscris cinci minute mai târziu. Mijlocașul în vârstă de 19 ani a avut o execuție superbă, plasând mingea către vinclul porții.

A fost un meci foarte greu, cum mă așteptam. Cei de la Clinceni au avut rezultate foarte bune anul trecut acasă și ne-au surprins puțin cu agresivitatea lor. Am început repriza a doua incredibil de slab. Din fericire pentru noi, Petrila a intrat foarte bine și a marcat. Per total, nu sunt mulțumit de joc, dar sunt mulțumit de rezultat, pentru că veneam după o deplasare foarte grea.

N-ar fi fost o scuză dacă nu băteam, dar s-a văzut că ritmul nu a fost acela pe care îl vreau. Am vrut să le dau încredere (lui Djokovic și Păun), pentru moral am zis să-i bag. Miercuri va fi greu să joace, un meci așa intens cu Dinamo Zagreb.

Sunt posturi unde am nevoie de jucători, ceva nou, trei posturi clare. Sunt și jucători care trebuie să plece, asta e clar. Mereu mi-am dorit să fie cel puțin doi jucători pe post. Avem posturi unde trebuie să ne întărim, sunt jucători care au o vârstă și e foarte greu să reziste.

Nu știu dacă a fost ceva cu Alibec. Eu am spus că îl vreau, îmi place de el ca jucător. Nu știu dacă s-au avansat discuții„, a spus Dan Petrescu la finalul partidei.

Pentru CFR Cluj urmează meciul cu Dinamo Zagreb, campioana Croației, în turul 2 preliminar din Liga Campionilor, miercuri, 26 august, de la ora 21.

? În cazul în care ne vom califica în Turul 2 Preliminar UEFA Champions League, ne vom duela cu GNK Dinamo Zagreb, campioana Croației! Meciul se va disputa pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”?

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Luni, 10 august 2020

dinamo zagrebclincenicfr clujliga campionilordan petresculiga 1
UEFA Euro 2020 football tournament, Finland vs. Denmark, Copenhagen – 12 Jun 2021

VIDEO | Fanii s-au dus la spitalul unde este internat Eriksen: ,,Un moment de groază pentru întreaga naţiune”

Simona Halep Toni Iuruc

Simona Halep, în extaz la petrecerea de logodnă! Cine a luat parte la distracţie