Dan Petrescu, dat afară de Neluțu Varga de la CFR – Planul patronului din umbră, câți bani ar urma să primească Bursucul

Articol de Dan Istratie - Publicat sâmbătă, 17 septembrie 2022, ora 09:57,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Dan Petrescu este pe punctul de a fi dat afară de la CFR Cluj din cauza rezultatelor. Inclusiv suporterii i-au cerut demisia din tribune:

„Aşa este, la final i-au cerut demisia. Din cauza rezultatului, sau a unor rezultate, probabil şi calitatea jocului. Un stil de joc cu care Dan Petrescu a adus trofee. Vina este împărţită. Vom analiza ce vom face în continuare. CFR a dat dovadă de înţelepciune, de răbdare, nu se mai iau decizii la clar. Aşa e o normalitate. Doar că vom analiza, niciodată nu facem aceste lucruri după joc. Vom vorbi şi cu el şi vedem ce decizii vom lua. Ideea e că vrem să avem rezultate mai bune, un joc mai spectaculos, să aducem mai mulţi suporteri în tribună, a comentat Cristi Balaj

Contestat inclusiv de fani, Dan Petrescu a anunțat că nu se pune problema unei demisii de la CFR Cluj.

După eșecul cu Sivasspor, cei de la Fanatik anunță că Neluțu Varga ar fi avut o discuție cu tehnicianul său. Și i-ar fi impus să scoată mai multe puncte în grupa Conference League iar apoi să revină în fruntea clasamentului.

De aceea, sunt șanse ca Petrescu să se răzgândească și chiar să își anunțe plecarea de la campioana României. CFR va juca cu FC Argeș, apoi va veni pauza competițională, iar lucrurile se pot lămuri atunci. Tehnicianul ar dori măcar jumătate din clauza de 400.000 de eur pe care o are în contract, notează cei de la playsport.ro.

realitateacfr clujrealitatea.netdan petrescu