Dan Petrescu, despre accederea CFR-ului în grupele Champions League: „Este exact ca și cum România ar câștiga Cupa Mondială!”. Ce a declarat tehnicianul despre echipa sa!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 26 mai 2022, ora 13:17,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

CFR Cluj a terminat și acest campionat pe prima poziție, cucerind astfel cel de-al 5-lea titlu consecutiv de campioană. Astfel, trupa lui Dan Petrescu va merge în preliminariile Champions League, unde speră să acceadă ulterior în grupele competiției.

Dan Petrescu, tehnicianul campioanei, a comparat acest eveniment cu scenariul în care România ar câștiga Cupa Mondială.

„Din clubul CFR, eu sunt cel mai realist!”

„Dacă CFR Cluj ajunge în Champions League este exact ca și cum România ar câștiga Cupa Mondială. Dacă va intra în grupele Europa League, e ca și cum România s-ar califica la Cupa Mondială. Ați văzut de câte ori ne-am calificat la Cupa Mondială.

Ar fi o minune. Din clubul CFR, eu sunt cel mai realist. Doar o minune ne duce în grupele UCL și o semi-minune în grupele Europa League. Asta este realitatea bugetului”, a declarat Dan Petrescu, conform Digi Sport.

Astfel, CFR dorește să răzbune precedentele tentative eșuate de accedere în grupele Champions League sau Europa League. În acest sezon, CFR a evoluat în grupele Conference League, unde a terminat pe ultimul loc.

UCLcfr#danpetrescu