Dan Petrescu, enervat la culme la conferința de presă: „Dacă nu e așa, eu mă ridic și plec de aici!”-Ce l-a deranjat pe „Bursuc”!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 11 august 2022, ora 08:51,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

CFR Cluj va disputa astăzi returul contra celor de la Șahtior Soligorsk, echipă cu care au remizat în tur (0-0). Meciul este deosebit de important, deoarece ardelenii doresc calficarea în play-off-ul Conference League.

Dan Petrescu a susținut o conferință de presă premergătoare meciului de diseară. „Bursucul” nu a fost deloc liniștit, ieșindu-și din minți după o întrebare.

Dan Petrescu, neliniștit înaintea returului cu Șahtior Soligorsk!

„(Chestionat dacă CFR este favoriă să treacă de Șahtior Soligorsk) Vă place întrebarea asta, vouă, pentru ca după aia să scrieți ce vreți voi în ziar. E favorită cine vrei tu! Ce întrebare e asta!”, a spus Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă.

„Suntem 50%-50%. Nu sunt diferențe între noi și ei. Nici între Rusia și România. Nici între Armenia și ei. Ambele echipe sunt la fel de bune. Inspirația și norocol vor aduce o calificare. La penalty-uri n-am câștigat niciun meci, poate mâine va fi primul. Eu am ratat penalty-uri, știu cum e, n-am ce să reproșez.

Dacă mă calific, vreau să mergem la penalty-uri. Acum, dacă pierdem, am ieșit din Europa. 100% are CFR cele mai multe jocuri în acest sezon.

Din Europa, nu din România. Dacă nu e așa, eu mă ridic și plec de aici. Le-am zis sa facem tot posibilul să rămânem în Europa”, a mai declarat tehnicianul CFR-ului, în același cadru.

CFR Cluj vine după o victorie cu 2-0 în campionat, pe terenul celor de la Chindia Târgoviște.

cfr clujdan petrescu