Dan Petrescu îi felicită pe tricolori după victoriile cu Andorra și Belarus: „Dacă făceam egal, vă dați seama ce era”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 31 martie 2023, ora 17:35,
Naționala României
Naționala României

Naționala de fotbal a României a învins Andorra și Belarus în preliminariile CE 2024, iar Dan Petrescu spune că jucătorii merită felicitați.

Ar trebui încurajați toți, inclusiv selecționerul”, consideră Dan Petrescu

Tehnicianul lui CFR Cluj a adus în discuție egalul obținut de Kosovo pe teren propriu cu Andorra și se întreabă ce s-ar fi întâmplat dacă tricolorii ar fi obținut același rezultat.

Important e că am luat 6 puncte. Merită felicitări și antrenorul, și jucătorii. Nu știu ce e ăla joc frumos, contează punctele.

Kosovo, în opinia mea, are jucători individual mai buni decât românii. Joacă la echipe mai bine cotate și au făcut egal acasă cu Andorra. Dacă noi făceam egal acasă cu Andorra, vă dați seama ce era.

Pe mine nu mă surprindea! În fotbalul de azi e posibil orice, oricând. Unii își dau cu părerea pentru că n-au mai stat în fenomen, dar nu sunt atât de slabi. Uitați-vă unde joacă jucătorii lui Kosovo, la Lille, Olympiakos. Și nu i-au bătut.

Înaintea lui Krasniqi, la Kosovo, joacă unul de la Galatasaray și unul de la Olympiakos. Ăia au salarii un milion, două de euro. I-a ales pe ei, normal.

România a făcut 6 puncte foarte importante. Prea puțin se vorbește pozitiv. Ar trebui încurajați toți, inclusiv selecționerul. Suntem pe primul loc și nu e bine? Hai, mai mult entuziasm!”, a spus Dan Petrescu.

dan petrescuandorrabelarus