Dan Petrescu plânge și suspină după Marko Dugandzic: „Nu știu ce a fost, aveam nevoie de bani”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat duminică, 22 ianuarie 2023, ora 11:51,
Marko Dugandzic
Marko Dugandzic

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, recunoaște că ar fi avut nevoie de Marko Dugandzic, plecat la Rapid după prima etapă a campionatului.

Dan Petrescu susține că nu el a renunțat la Marko Dugandzic

Atacantul croat Marko Dugandzic a ajuns la Rapid înaintea Etapei a 2-a a Superligii, după ce în prima rundă a fost titular în meciul câștigat de CFR Cluj chiar împotriva giuleștenilor, cu 1-0.

Jucătorul a bifat 15 dintre cele 15 meciuri jucate de Rapid în turul campionatului, în ultima rundă fiind suspendat din cauza cumulului de cartonașe galbene.

În respectivele partide a marcat doar 3 goluri, dar toate au fost decisive. A deschis scorul cu FCSB (scor final, 2-0) și a înscris golurile victoriei cu “U” Cluj-Napoca și FC Voluntari, Rapid câștigând de fiecare dată cu 1-0.

În retur, croatul s-a dezlănțuit și a punctat de 9 ori, cinci goluri fiind din penalty. A înscris o dată cu CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova și UTA, de două ori cu Petrolul, iar cu Sepsi a devenit primul jucător care în actualul sezon realizează un hat-trick curat.

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a dezvăluit că nu el a fost cel care a cerut ca „Duga” să plece.

Dacă dă goluri, lumea zice că Dan Petrescu l-a dat afară. Nu l-am dat afară pe Dugandzic. Deci, Dan Petrescu nu l-a dat afară pe Dugandzic! Nici n-a renunţat la el. Eu nu am renunțat la Dugandzic!

A fost bine pentru el, a fost bine pentru club, aveam nevoie de bani noi, avea nevoie de bani el… Nu știu ce a fost. Dar eu n-am fost de acord. Eu nu am fost de acord să plece nici Betancor. Eu nu am fost de acord să plece Graovac.

Nu este important ce vreau eu, ci ce vrea clubul. Nu plătesc eu salariile. Dacă clubul a considerat că trebuie să plece… Clubul a încasat niște bani, jucătorii au încasat un salariu mai bun. Eu nu pot să mă opun. Dar în niciun caz Dan Petrescu nu a renunțat la Dugandzic, şi jucătorul ştie. Și Betancor știe”, a spus Petrescu la conferința de presă.

Marko Dugandzicsuperligadan petrescu