Dan Petrescu, resemnat după eliminarea din Conference League: ,,Anul ăsta nu a fost prea bun în Europa”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021, ora 12:21,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a reacţionat după ce formaţia sa a fost eliminată din Conference League, în urma rezultatului cu Randers, scor 1-2.

Acesta recunoaşte că acest sezon nu a fost unul foarte bun pentru CFR Cluj în Europa şi se gândeşte deja la o strategie pentru sezonul următor.

,,Știu că acum vor fi multe critici, dar să nu uităm că în ultimii 5 ani singura echipă din România care a făcut ceva a fost CFR. Naționala nu a făcut nimic, echipele de club 0, singura care a ținut steagul sus a fost CFR.

Asta e realitatea, anul ăsta nu a fost prea bun în Europa, trebuie să gândim o strategie învingătoare pentru sezoanele următoare!

E clar că gazdele au meritat victoria. Dacă nu luam acel gol imediat după 1-1, erau speranțe să câștigăm pe final. Prima repriză au dominat-o ei, dar a doua a fost mai echilibrată.

E foarte ciudat, pentru că în a doua au dat două goluri, iar în prima nu au marcat. Pe final cred că mai meritam și noi un gol, am avut niște ocazii importante, la fel ca la 0-0.

E clar că cei de la Randers au foarte mulți jucători de atac foarte buni, de asta sunt pe locul 3 în Danemarca. Cu puțin noroc, puteam scoate mai mult. Un egal ar fi fost bun pentru moral, nu pentru calificare.’‘, a declarat Dan Petrescu, după meciul cu Randers, la conferinţa de presă.

Citeşte şi CFR CLUJ A DAT AFARĂ UN JUCĂTOR CU PATRU TITLURI: ,,I-A FOST REZILIAT CONTRACTUL”

randerscfr clujconference leaguedan petrescurealitatea