Dan Petrescu strâmbă din nas după victoria din Austria. „Nu am înţeles de ce s-au bucurat!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat vineri, 11 septembrie 2020, ora 19:51,
naționala româniei

Victoria din Austria nu l-a impresionat pe Dan Petrescu! Mai mult, fostul internaţional nu a văzut cu ochi buni bucuria tricolorilor după meciul de la Klagenfurt. 

Dan Petrescu nu s-a lăsat impresionat de victoria obţinută de tricolori în Austria. În Liga Naţiunilor sunt meciuri amicale, a spus antrenorul lui CFR Cluj, care nu crede nici în cota fotbaliştilor din Austria.

„Au fost două meciuri bune. Dacă zic că Sevilla sau Lazio sunt mai bune decât CFR, mă face toată lumea praf. Când Rădoi a spus că Austria e mai bună decât România, toți specialiștii au fost de acord. De ce? Ce să mai zic? Echipa a arătat bine, merita șase puncte. Pentru mine, sunt două meciuri amicale. Nu știu ce am câștigat. 

M-a surprins felul în care s-au bucurat băieții după meci. Au început să cânte după ce au câștigat un meci amical. Să ne bucurăm după ce câștigăm cu Islanda și Bulgaria, deocamdată n-am câștigat nimic – a declarat antrenorul campioanei CFR Cluj. 

CFR Cluj a avut doi jucători convocaţi la lot pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Austria: Burcă şi Deac. Petrescu a dezvăluit însă că nu a avut niciun contact cu selecţionerul.

„De când e selecționer, Mirel Rădoi n-a vorbit niciodată cu Dan Petrescu” – a declarat fostul internaţional.

CFR Cluj – Sepsi OSK | Conferință de presă

? Conferința de presă a antrenorului nostru Dan Petrescu înaintea meciului cu Sepsi OSK de mâine seară!Hai CFR! ?

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Vineri, 28 august 2020

România va întâlni Islanda pe 8 octombrie, la Reykjavik. Învingătoarea va întâlni câştigătoarea partidei dintre Bulgaria şi Ungaria, într-un meci a cărui miză va fi un loc la EURO 2020.

 

 

mirel rădoiechipa nationalacfr clujliga natiuniloraustriadan petrescu
Christian-Eriksen–c-970×500

Christian Eriksen, mesaj pentru colegii de la Inter! Care mai este starea sa

euro 2020 minge

EURO 2020 | Bucureşti în prim-plan! Cum arată programul meciurilor de azi