Dan Petrescu trage un semnal de alarmă: ”Anul ăsta va fi mult, mult mai greu!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat miercuri, 28 octombrie 2020, ora 21:56,
dan petrescu nervos

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, a prefațat meciul cu Young Boys.

Mâine seară, de la ora 22:00, ”feroviarii” vor juca pe teren propriu cu elvețienii în al doilea meci din faza grupelor Europa League. Ardelenii sunt lideri, cu 3 puncte.

Chiar dacă echipa sa are un parcurs foarte bun, ”Bursucul” trage un semnal de alarmă.

petrescu nervos

Printre subiectele dezbătute de tehnician la conferința de azi se numără meciul cu Young Boys, transferurile clubului, dar și situația financiară.

”Avem foarte multe probleme de lot anul acesta, față de anul trecut. Nu avem jucători trecuți pe listă, nu aveam voie decât 20. Din păcate, Bordeianu a plecat, Cestor s-a accidentat. Mai avem cinci meciuri în Europa League și 7 meciuri în campionat. O situație foarte grea, anul trecut nu m-am confruntat cu ea.

Anul ăsta va fi mult, mult mai greu decât anul trecut. Young Boys a câștigat ultimel trei campionate. Anul trecut, în grupele Europa League, au câștigat cu Glasgow și Feyernoord, și au experiență foarte mare. Am rămas impresionat de agresivitatea și organizarea lor. Nu ne vor lăsa să jucăm, asta e clar. Nu au probleme de lot și au și 30 de jucători trecuți pe lista UEFA și, pe termen lung, lucrul ăsta va conta.

Citește și CFR Cluj dă o nouă lovitură! Anunț categoric: ”Va pleca pe milioane!”

Nu putem să ne bazăm doar pe faze fixe. Toată lumea știe ce facem și o să ne blocheze. Soluțiile anul ăsta sunt mult mai puține decât anul trecut. Sper să nu se mai accidenteze nimeni sau, dacă mai luăm virusul, va fi imposibil.

Mai avem nevoie de cel puțin un fundaș central care să mă ajute în campionat. Eu nu am avut probleme de genul ăsta, toată echipa e la zi cu banii. Nu cred că trebuie să pomenească cineva de bani. Ei trebuie să se gândească numai la fotbal. Și chiar dacă nu erau cu banii la zi, tot numai la fotbal trebuiau să se gândească.” a declarat Petrescu, potrivit DigiSport.

dan-petrescu-cfr-cluj

Citește și Vești excelente pentru jucătorii CFR-ului! Anunțul făcut de Camora: ”Meritam!”

realitateaEuropa Leaguecfr clujdeclaratiidan petrescu
Dinamo bucurie

Dinamo se întărește pentru sezonul viitor! Un jucător de la o rivală din Liga 1 și-a dat acordul să vină

burleanurade

OPINIE | Când va fi Burleanu răspunzător pentru rezultatele tricolorilor