Dan Petrescu, un antrenor fericit! Conducerea clubului a întors din drum un jucător important

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2022, ora 14:20,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Bilel Omrani se află în ultimele șase luni de contract cu campioana României și va continua în Gruia până în vară, în ciuda faptului că își dorea să schimbe echipa încă din această iarnă!

CFR Cluj a fost aproape să își piardă unul dintre jucătorii-cheie din ultimele sezoane. Atacantul în vârstă de 28 de ani nu a făcut deplasarea în cantonamentul din Spania, asta după ce a fost infectat cu COVID-19, însă, în momentul de față, se află sub comanda lui Dan Petrescu și se antrenează alături de restul lotului.

Oficialul ardelenilor, Bogdan Mara, a lămurit situația lui Omrani, dat ca și plecat de la CFR în ultimele săptămâni. Mara a dezvăluit că francezul va rămâne la Cluj cel puțin până la finalul actualului sezon, iar Dan Petrescu se va putea baza pe serviciile sale chiar din etapa următoare.

„Omrani este în programul echipei. A revenit după perioada de Covid. Se antrenează normal, mai are de recuperat câteva zile până va ajunge la nivelul celorlalți. Probabil va fi în lot la meciul următor și rămâne de văzut cum se vor finaliza negocierile. Până la vară va rămâne însă sigur la noi”, a declarat Mara pentru LookSport.

Bilel Omrani a evoluat în 196 de meciuri pentru CFR Cluj, reușind să marcheze 47 de goluri și să ofere 37 de pase de gol. De asemenea, alături de formația din Gruia, francezul a cucerit patru titluri de campion al României, dar și două Supercupe.

1.600.000 de euro este cota de piață a fotbalistului în vârstă de 28 de ani. În cariera sa, Omrani a mai evoluat pentru Olympique Marseille și Arles – Avignon.

Citește și OFICIAL | Dan Petrescu, totul pe cartea atacului! CFR Cluj a transferat un nou fotbalist

declaratiibogdan maraliga 1omrani