Dan Șucu a fost aproape de a prelua Dinamo! Dezvăluiri din anturajul echipei: „Mie nu îmi place scandalul și tot felul de imixtiuni și presiuni!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 28 septembrie 2022, ora 08:36,
Dan Șucu
Dan Șucu

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria sa, iar problemele financiare continuă să persiste la club. Echipa așteaptă în continuare un om de afaceri potent din punct de vedere financiar, pentru a investi.

Cornel Dinu a dezvăluit că Dan Șucu, actual acționar la Rapid, a fost aproape de a investi la Dinamo în trecutul apropiat. Iată ce a spus „Procurorul”.

„Mi s-a părut un om foarte serios, am fost la el la firmă cu câțiva suporteri dinamoviști!”

„Am avut o discuție acum vreo 3 ani de zile cu actualul acționar care a venit la Rapid (n.r. Dan Șucu). Nu știu dacă este sau nu dinamovist. Mi s-a părut un om foarte serios, am fost la el la firmă cu câțiva suporteri dinamoviști. Mi-a explicat: ‘La ora actuală, lucrurile nu sunt foarte clare la Dinamo.

Probabil că datoria este de 10 milioane de euro și eu nu sunt dispus să arunc acești bani. Este nevoie de o investiție în fiecare an cam de 5 milioane de euro.

Lucrurile nu sunt în regulă în raportul dintre cei care conduc și cei care susțin echipa din tribună. Și mie nu îmi place scandalul și tot felul de imixtiuni și presiuni”, a declarat Cornel Dinu, pentru Playsport.

În prezent, Rapid ocupă locul 2 în Liga 1, cu 24 de puncte, în timp ce Dinamo se află pe locul 16 în Liga 2, cu doar 6 puncte.

dinamodan sucucornel dinu