Dan Șucu, investiție de încă 20 de milioane de euro: ”Soția mea și cu mine am hotărât să nu ne oprim să investim”

Articol de Mihai Popescu - Publicat vineri, 24 martie 2023, ora 22:45,
Dan Șucu
Dan Șucu

Dan Șucu s-a hotărât să continue să investească în fotbal și a declarat că va mai investi, alături de soția sa Diana, alte 20 de milioane de euro în baze de pregătire.

Omul de afaceri a investit până la momentul actual peste 15 milioane de euro în baze de pregătire din București, una dintre ele fiind utilizată de echipa Rapid, al cărei acționar este.

Cele zece baze sportive vor fi construite în mai multe orașe din România.

”Soția mea și cu mine am hotărât să nu ne oprim să investim în acest tip de baze sportive în care am investit deja. Țintim să mai investim în încă 10 baze sportive din diferite localități ale țării. Am bugetat investiții de 20 de milioane de euro.

Este foarte greu pentru o școală de fotbal să construiască o bază modernă și sigură în care să-și desfășoare cu adevărat activitatea. Deci am hotărât ca atunci când găsim o școală sportivă care ne place cum este condusă, să investim noi în construirea unei baze.

Cu condiția că vom vedea 250-300 de copii care se antrenează acolo. Atenție, diferența dintre noi și ce face statul român prin CNI este foarte simplă. Eu nu vreau să încep cu construcția, vreau să încep cu oamenii. La stat, lucrurile încep cu investiția”, a declarat Dan Șucu, pentru site-ul oficial al Rapidului.

rapidbaze sportivedan sucu