Dan Șucu, mesaj subtil pentru Gigi Becali: „Nu ajungeam la o societate cu 300 de milioane cifră de afaceri, dacă făceam așa!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat sâmbătă, 26 noiembrie 2022, ora 09:40,
Dan Șucu
Dan Șucu

Dan Șucu, acționarul Rapidului, a avut un mesaj subtil pentru Gigi Becali, patronul celor de la FCSB.

Mai exact, Șucu a declarat că cei doi au abordări diferite și că nu ar fi avut cifrele pe care le are acum în afaceri dacă proceda precum omologul său de la FCSB.

„Nu ajungeam la o societate cu 300 de milioane cifră de afaceri, dacă făceam așa!”

Suntem oameni de afaceri. Dânsul are un anumit mod de a vedea afacerile. Eu am un mod diferit. Există oameni care consideră că, dacă vor să se întâmple neapărat ceva, lucrul acela trebuie făcut cu mâna lor. Nu ajungeam la o societate cu 300 de milioane cifră de afaceri și cu 2.500-3.000 de angajați, dacă aveam o astfel de abordare.

Pentru mine, lucrurile sunt puțin diferite. Noi delegăm foarte mult. Suntem într-o eră a comunicațiilor, din punctul meu de vedere, capacitatea de a avea 30-40 de oameni care să lucreze pentru tine, părerile acestora sunt incomparabil mai puternice decât creierul unuia. Asta e părerea mea și nu mi-o voi schimba. Dacă ai mei colegi mă roagă, o fac cu mare plăcere (n.r.- să-l sune pe Gigi Becali)”, a declarat Dan Șucu, pentru Digi Sport.

gigi becalidan sucu