Daniel Oprița, cu gândul la despărțirea de CSA Steaua: „Mă gândesc să renunț sau să nu renunț…”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 01 decembrie 2022, ora 18:23,
Daniel Oprița
Daniel Oprița

CSA Steaua a bifat doar o remiză pe teren propriu contra Gloriei Buzău (1-1). Deși „Militarii” au rămas pe prima poziție din campionat, situația nu este tocmai liniștită la club.

Daniel Oprița a oferit o primă reacție după meciul cu Buzău. Antrenorul bucureștenilor a dat de înțeles că ar putea pleca de la echipă.

„Mă gândesc să renunț sau să nu renunț…”

„Cu Brașovul, a fost presiune și am luat bătaie. Nu cred că e de la asta. Dar e o atmosferă asa… se pare că, dintre toți, eu mă duc acolo să fac infarct. Așa trebuie. Nu știu de ce.

Că nu văd pe nimeni să se agite ca mine, nici în tribune, nici din altă parte. Nu știu de ce. Așa sunt eu, așa trăiesc și șuturile în fund tot eu mi le iau. Nu știu ce o fi în capul meu, dar am și eu copii acasă, dar trebuie să mă mai liniștesc.

Nu știu cum dacă mă gândesc să renunț sau să nu renunț, dar… Sunt pe locul 1, aștept acum ironiile, înțepăturile din zona noastră, nu din altă zonă. Mai sus de locul 1 nu putem să ne ducem, dar mai întâi să prindem play-off-ul, încă nu e prins, nu sunt ironic. dar lucrurile astea nu fac bine. Mai avem de luptat”, a declarat Daniel Oprița, după remiza cu Gloria Buzău.

daniel opritacsa steaualiga 2